Istappar i mungiporna..

Det är vansinnigt kallt ute och det är trist som tusan.. Jag försökte mig på en längre promenad med hundarna idag men jag fick vända efter ett par hundra meter. Då hade Waldo istappar i mungiporna och Loke fick nästan kökdkramp i ena bakbenet..:(

Jag hoppas det vänder snart så det går att vara ute och göra saker med mina hundar.. För fortsätter det att va så här kallt så är det slutjagat för Loke för den här säsongen..

Idag står det styrelsemöte och medlemsmöte på agendan ikväll och efter det måste jag hämta hö till kaninen.. Det är mitt sista möte som ordförande kan man säga, nästa gång är det årsmöte och då avgår jag. Det är med blandade känslor men som jag känner nu så ligger inte klubben på min lista över saker att hålla aktiva. Jag vill satsa på att få ordning på lydnaden och ha tid till familjen när jag inte jobbar..
Så jag velar om jag ska fortsätta i klubben eller om jag ska ta ett sabbatsår.. Aja får fundera ett tag till på det..



Kommentarer
Lina

Du har oxå tusen järn i elden samtidigt hör jag. Ta hand om dig själv och familjen i första hand så löser sig allt annat!

Kram

2012-12-03 @ 16:43:48
URL: http://dromfrun.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

trissmamman.blogg.se

Om livet som mamma åt tre tjejer i småbarnsålder, ett gäng djur av alla de slag och en man som jag inte drar jämt med alla dagar..

RSS 2.0