Men ska de va så svårt..?

Försökte fota kycklingarna, resultatet? Ja döm själv:)

Ja så kan man ju oxå sova...

Så liten och ändå så stark..

Kerstin satt i mitt knä på fm och mös med sin hand i min. Och det bara slog mig att det är helt vansinnigt att en sån liten hand kan vara så stark..

Det är vid såna tillfällen som hjärtat svämmar över med kärlek samtidigt som skräcken sätter sig som en klump i magen. Tänk om det skulle hända mina barn något? Tänk om det skulle hända mig något så jag inte kan finnas där för dom?

Jag vet att man inte ska tänka på sånt men ibland går det inte att låta bli..

Jag älskar mina barn mer än livet självt och jag vill alltid finnas där för dom...

Det är dött här...

För några veckor sen var vargen (antagligen) på besök här och slog rådjur och sen dess är det dött..
Inga rådjur, inga rävar bara någon enstaka hare..
Det är jättetrist att titta ut över våra stora vita åkrar och det enda man ser är någon enstaka löpa efter hare..

Förut såg vi rådjur varje dag, man hörde räven skrika på kvällarna och den kunde även komma på besök ibland men nu är det tomt..

Jag tycker det är otroligt att ett enda djur kan orsaka sådan massflykt som den verkar ha gjort.. Men det är nog bara att vänja sig för det är så vår framtid kommer bli..

Skjut mig...

Jag blir knäpp!! Alltså vad är det för fel när en sjuåring helt plötsligt börjar förstöra saker och bara ställer till med bråk och tjafs??

Visst att de också har det tufft ibland men vafan! Bara idag har hon skrikit, sagt emot, vägrat göra något man ber om, förstört Olivias hoppboll som hon fick i present och sen avslutade hon med att mosa tummen på Olivia i leksakssopbilen.. Och då känns det ju himla bra att klockan inte ens är tio på fm..

Vad ska man göra??

Söt som få..

Köttbullefågel och trångt i badet..

Min orpingtonhöna ser verkligen ut som en gigantisk gul köttbulle när hon sitter på pinnen:)

Och som alltid med mina pullor så är det aningens trångt i badhörnan för alla ska bada samtidigt på samma ställe:)

https://cdn2.cdnme.se/3844082/6-3/pic_512354639606ee6df4e5f29c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3844082/6-3/pic_512354639606ee6df4e5f29c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3844082/6-3/pic_5123546f9606ee6dfd3b7e6d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3844082/6-3/pic_5123546f9606ee6dfd3b7e6d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3844082/6-3/pic_512354909606ee6ded9e2e5d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3844082/6-3/pic_512354909606ee6ded9e2e5d.jpg" class="image">

Pippin som tror jag är hens mamma..

Ja det verkar inte bättre än att kycklingen som kom i torsdags och var ensam första dygnet tror jag är hens mamma.. Så fort jag är i vardagsrummet och pratar så piper den jättehögt och stoppar jag in handen så kommer den direkt och ska sitta i handen.
Festligt nu kan man ju säga att jag är en riktig hönsmamma:)
 
Fe små parvlar är det i buren nu och ett ägg kvar i kläckaren men då det är dygn 24 imorgon så har jag inte så stora förhoppningar på det ägget..
Men jag ska vänta 2 dagar till innan jag plockar ur det sen ska det i 12 nya ägg i kläckaren, bara gröna den här gången. Jag måste ju få fram lite nya kycklingar då jag ska sälja mina två hönor som lägger mörkgröna ägg..
Så nu blir det till att bunkra kläck ägg så jag kan sälja sex stycken och ha resten till kläckaren innan de försvinner.
 
 
Ja nog om kycklingar även om jag lätt skulle kunna skriva massor:)
 
Sista natten på jobbet inatt och det är väl tur det för min stukade tumme tycker inte riktigt att det här var så kul.. Den värker satan och inte blev det bättre av att jag slog i den igår natt heller.
Är det inte leder som värker så ser jag liksom till att någon annan kroppsdel börjar värka istället känns det som.
 
Nåja om 8 timmar slutar jag och sen är jag ledig i nio dagar så då borde tummen bli bra..
Jag får helt enkelt tänka mig för i pulkabacken nu när det är sportlovsdags:)
 
Men nu är det dags för lite golvmoppning..

4 stycken kycklingar...och en sinnesrubbad hund...

När jag åkte till jobbet ikväll så hade det kommit 3 kycklingar och den fjärde var på väg, och nu på kvällen hade den med tittat ut.. Dom är ju sjukt söta när dom lullar runt som små dunbollar..
Det som förtar lyckan lite är då den sinnesrubbade hunden jag delar hem med.. Och nu pratar vi om laikan inte min heffaklump..
Loke har varit skvatt galen sen första pipet i kläckaren och springer bara fram och tillbaka och nästan hyperventilerar i sin stressade iver över att kanske kunna komma åt att äta upp kycklingarna.. Detta fenomen smittar på min i vanliga fall filbunke till hund som numera också springer fram och tillbaka och är stressad, skillnaden är väl att min hund inte vet varför..
 
Jag är så less på att hela tiden passa denna hund så fort barnen är i närheten utifall de skulle komma åt hans onda ben. Jag är less på att det inte går att ta en vettig promenad med honom utan att få babianarmar för att han hänger i kopplet och jag är less på han ska jaga upp sig för allt.. Sopbilen, postbilen, besökare, kycklingar, kaninen mm..
Listan kan fortsätta i all oändlighet..
MEN ska tillägga att det är inte bara hans fel utan mycket av bristerna hos denna hund beror på hans lata husse som inte orkar motionera och aktivera sin hund...
Och det är också en diskussion som kan pågå i all oändlighet..
 
Vad ska jag göra? Jag orkar verkligen inte med hunden längre, jag blir bara irriterad på honom..
Vårt hem skulle vara så mycket lugnare om inte han bodde där och då kanske min katt tom skulle våga sig ner från övervåningen där hon har bott i snart 1 år..
 
Gaahh jag får spunk!!

We have a chicken:)

Wohoo första kycklingen har kläckts!!

Ont i läppen AB..

Jag har så sjukt ont i läppen just nu, det började med att jag var torr och fick en liten skinnflik. Som jag självklart inte kunde låta bli så det hela har nu resulterat i att jag har ett sår som gör djävulskt ont och som spricker upp hela tiden..J-a skit:(

Annars så sitter jag just nu på jobbet och har bara en timmes arbetstid kvar sen får jag åka hem och sova och vara ledig till på måndag..
Det finns lite att pyssla med hemma så helgen kommer bara rusa förbi ändå.. Ungarna har varit sjuka den här veckan, de har liksom bara bytt av varandra så nu börjar jag bli less..
Jag vill ha värme och sol nu så alla vidriga virus försvinner... Och man kan börja vara ute mer, för att inte prata om att jag vill kunna släppa ut mina hönor igen..

Men men som tiden rusar på så är vi där snart..

Känns lite lättare..

Nu har jag lämnat klubben, det är inte för evigt men jag måste göra mig av med stressmoment i mitt liv.
Det känns lite konstigt eftersom jag varit medlem i 14 år. Men jag måste börja sätta min hälsa först om jag vill ha ett normalt liv i framtiden.

Så ja nu är jag bara en normal enkel hundägare..:)

Ångest javisst..

Jag har ångest över mycket nu, att jag tar på mig för mycket, att jag inte säger ifrån, att jag ser till mig själv i sista hand..
Ångest över att jag antagligen kör mig själv rätt in i väggen och i hög fart.
Men jag vill ju göra så mycket och det finns ju så lite tid.
Jag skulle behöva ställa ner foten och säga att det går inte längre men jag kan inte släppa taget..

Jag skulle behöva se till mig själv och min värk och försöka få rätsida på den men jag hinner/orkar/vill inte.
För jag vill inte ha på papper att jag har en sjukdom jag inte kan styra över. Jag vill inte veta att det är fel på mig...

Ångesten kryper under skinnet hela tiden och hjärnan går på högvarv.. Jag har bara ett par timmar på mig att besluta mig om min framtid och det känns tufft. Stressen lurar ihop med paniken och tankarna rullar om hur jag ska bli bemött. Jag ser det värsta framför mig..

Suck varför ska livet vara så jävligt ibland för?

Projekt tattoo...

Inte på långa vägar klar men en bit på väg..:)

Idag roar vi oss såhär:)

Studiebesök hos "tutarna"

Hälsa på hos kalvarna var en hit även om Olivia tyckte dom var lite läskiga.
Kerstin hon gick fram och viftade med vanten och sa "heej". Hon tom gick och satte sig hos en av kalvarna och klappade den:)
Men jag tror inte hon fattade att de inte var hundar för hon kallade alla för Waldo, ha ha.

Men höjdpunkten var nog vid fikat inne när de kom på att man kan springa runt i rundbana och dessutom fanns det ju soffor att hoppa i:)

Nu på kvällen var vi iväg till vänner och fikade lite och ungarna fick leka järnet så nu sover de som stockar:)
Och det ska jag med göra snart..

Kossera idag:)

Om en stund ska jag ta med mig Olivia och Kerstin och åka till kossorna. Olivia blev så arg i torsdags när hon inte fick åka med.
Hon vill ju också titta på tutarna (tjurarna) och idag passar det bra eftersom Elsa är på shoppingtur i stan med farmor och Mange lagar min bil.

Återkommer med lite foton senare under dagen:)

Ljuva tid kommer aldrig åter...

Jag satt och kikade runt telefonen och hittade en bild på Loke och Kerstin som är tagen för drygt ett år sedan.

Jag saknar den tiden även om det var jobbigt. Det var så mysigt att vara hemma och se alla framsteg.
Nu jobbar jag och missar en massa..
Det är med lite vemod som jag tänker på att jag inte kommer ha någon bebis igen... Jag vill gärna ha en till men det är för mycket som är emot det och största problemet är väl jag själv..

Aja jag får titta på foton och drömma mig tillbaka..

Ibland händer det:)

För första gången på månader så har Hanni vågat komma ner från övervåningen:)

trissmamman.blogg.se

Om livet som mamma åt tre tjejer i småbarnsålder, ett gäng djur av alla de slag och en man som jag inte drar jämt med alla dagar..

RSS 2.0